banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

Vicdansız anne çocuğunu terk etti
Edinilen bilgiye göre  dün akşam 16:30 sıralarında Şanlıurfa'nın eyyübiye semtinde bir günlük henüz yeni doğmuş öğrenilen bir bebeğin yolda terk edilmiş halde bulundu.

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine Şanlıurfa eyyübiye polis karakoluna ve 112 acil servisine haber verildi. olay yerine gelen polis ekipleri ve 112 acil servis personelleri bebeği alarak Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesindeki Yenidoğan ünitesine alındı. Burada bebeğe yapılan muayenede bebeğin durumunun iyi olduğu ve bebeğin 3500 gram 50 cm boyunda erkek bebek olduğu belirtildi.

 

Eyyübiye Polis Karakolu Çevredeki mobese kameralarını incelediklerinde bir kadının yolda doğurduğunu ve bebeği doğduktan sonra yolun kenarına bıraktığı görüldü. Eyyübiye semtindeki mahallesi sakinleri '' günahsız bir bebeği yolun kenarına bırakan anneye tepki gösterdi. Bebeği  yolun kenarına bırakan annenin bulunması için Eyyübiye polis karakolu soruşturma başlattığı belirildi.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.