banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

Van'da seçim hazırlıkları tamamlandı

Van’da yarın yapılacak genel seçimler için okullardaki hazırlıklar tamamlandı. Oy verme işleminde kullanılacak olan sandıklar ve paravanlar okullarda kuruldu.

2 bin 19 sandıkta 599 bin 698 kişinin oy kullanacağı Van’da seçim hazırlıkları tamamlandı. Vatandaşların oy kullanacağı paravan ve sandıklar kuruldu.

Yarın, 26. dönem TBMM üyelerinin seçilmesi için yapılacak olan 2015 Türkiye genel seçimleri ile alakalı okullarda son rötuşlar yapılıyor. Sabah saatlerinde sınıflarda seçim için son düzenlemeler yapıldı. Sıralar çekildi, sandıklar yerleştirildi. Sınıflara taşınan paravanlar kuruldu.

Çarşamba günü okulların tatil olmasıyla birlikte başlayan seçim hazırlıkları bugün tamamlandı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından seçim kurulu başkanları, bugün okulları tek tek gezerek denetimlerini yapacak. (Murat Dalgın-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.