Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_cktr2cbdkbv0iiskg9u1c6q500, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Van'da liseye bombalı ve silahlı saldırı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Van'da liseye bombalı ve silahlı saldırı

Van’ın Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi'nde bulunan Ahmed-i Hani Anadolu Lisesi'ne dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bombalı ve silahlı saldırı yapıldı.

Edinilen bilgiye göre olay dün gece saat 01.30 sularında yaşandı. 16 derslikli Ahmed-i Hani Anadolu Lisesi'nin bahçe kapısına ses bombası atıldıktan sonra okul binasının ön kapısına pompalı tüfekle ateş açıldı. Mermilerin isabet etmesi sonucu okulun cam ve kapılarında hasar oluştu.

Polislere haber verilmesi üzerine olay yerinde inceleme yapan polis, okul binası ve çevresine 22 el ateş edildiğini tespit etti.

Saldırının okulları boykot eden PKK yandaşları tarafından yapıldığı tahmin edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kapı ve pencerelerinde hasar oluşan okulda onarım çalışmaları başlatıldığı öğrenildi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.