banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Vali Okutanın Bayram mesajı

 

 

 

 

 

Sevgili Şanlıurfalı hemşehrilerim

Bayramlar, bir milletin toplumsal birli

ğini sağlayan ve değerlerin hatırlanmasına vesile olan çok özel günlerdir. Birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olan bayramlar, toplum olarak kaynaşmamıza sebep olmaktadır. Ülke ve millet olarak buna herzamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu aşikardır. Böyle bir birlik ve beraberlik, ülkemizde yaşanan her sorunu da aşmamıza yardımcı olacaktır. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız.

K

ıymetli Hemşehrilerim;

Bu bayram

ı sadece kendimiz ve ailemiz için yaşamamalıyız; çevremizdeki yoksullara, hastalara, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara, engellilere, şehit ailelerine ve gazilerimize, ilgiye muhtaç herkese müstesna bayram sevincini yaşatacak ziyaretler gerçekleştirmeliyiz.

Bayram

ı, anlam ve önemine uygun olarak kutlarken, ülkemize her yıl yöneltilen eleştirilerin kaynağı olan ve yanlış anlamalara yol açan kurban kesme görüntülerinin yaşanmaması için Şanlıurfalı hemşehrilerimin özel bir hassasiyet göstereceğinden şüphem yoktur.

Karayollar

ının ve kara taşıtlarının sıkça kullanılacağı bayram günlerinde bayram sevincinin acıya dönüşmemesi için hemşehrilerimizin trafik kurallarına riayet etmelerini, önemle istirham ediyorum.

Vatanda

şlarımızın bu bayramı en iyi şekilde huzur ve güven ortamında geçirmeleri için bayram süresince görevi başında olan tüm güvenlik görevlilerine, zabıta, itfaiye ve sağlık personeli ile tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyor, bayramlarını kutluyorum. Dünyada yaşanan değişimlerin gerisinde kalmadan değerlerimizi de kucaklayarak yaşayacağımız bayram gününde, Şanlıurfalı hemşehrilerime saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyor, bayramın ülkemize, milletimize, barış, esenlik getirmesini umut ediyor, vatandaşlarımızın acıdan, üzüntüden uzak, birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.