banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Vali Okutan Şanlıurfalı Esnaf Ve Halkla Helalleşti



Veda ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, esnaf ve halkla helalleşti. Balıklıgöl ve Haşimiye çarşısından vedalaşma turuna başlayan Vali Okutan, ilk olarak Somali halkı için yardım toplayan çadırları ziyaret etti. Somali halkı için toplanan yardımlara para bağışında bulundu. Halkın yardım konusunda duyarlılığına değindi. Bu kapsamda yardımların devam etmesinden dolayı çok memnun olduğu belirtti.

Daha sonra vedalaşma turuna devam eden Vali Okutan esnaf ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şanlıurfa halkından ayrılmanın zor olduğunu dile getiren Vali Okutan Şanlıurfa halkına teşekkürlerini dile getirdi.


Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan; “Veda ziyaretlerinde bulunuyorum. Kamu kurum kuruluşlarıyla birlikte elimizden geldiğince esnafımızı ve halkımızı ziyaret ediyor, helallik diliyoruz. Ayrılık zor bizim mesleğimiz çok güzel bir meslek ama en kötü yanı böyle ayrılıklar olması çalıştığımız yerde acısıyla tatlısıyla iyisiyle kötüsüyle orayla bütünleşiyorsunuz. Ama ondan sonra kopmak çok zor bunu vatandaşla görüşünce daha çok hissediyoruz. Kalp kalbe karşıdır halkımızdan da aynı duyguları alıyorum. Ama Şanlıurfa Anadolu’ya ruhunu veren şehirlerden birisi. Şanlıurfa insanı da Hz. İbrahim’den gelen şuur altına kodlanmış sevecenliği, misafirperverliği ve sıcak insanların ve dost insanların olduğu bir yer. Biz Şanlıurfa’yla ilgili duygularımızı, düşüncelerimizi hep kalbimizin en güzel yerinde saklayacağız. En güzel hatıra şeklinde saklayacağız biz Şanlıurfalı olmaya ve Şanlıurfalılarla bütünleşmeye devam edeceğiz. Ama şimdilik ayrılıyoruz. Vedalaşıyorum ulaşamadıklarıma selamlarımı, saygılarımı, muhabbetlerimi iletiyorum. İyi ki Şanlıurfa da valilik yaptım bu müstesna duygularımı sürekli saklayacağım” dedi.



Vatandaşlarla sohbet ederek görevinin son günlerinde esnaf ve halkın sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Halkın sorunları doğrultusunda yerinde ilgili kurum amirlerine sorunların çözümü doğrultusunda talimat verdi. Daha sonra halkla ve esnafla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Şanlıurfa’yı ve saygıdeğer halkını unutmayacağını dile getiren Vali Nuri Okutan halk tarafından alkışlarla uğruladı.

www.balikligol.com

 

 


VALİ OKUTAN ŞANLIURFALI ESNAF VE HALKLA HELALLEŞTİ balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.