banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

VALİ KÜÇÜK:“ZORLUKLARI PAYLAŞARAK BUGÜNLERİ AŞACAĞIZ”

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu tarafından hazırlanan yardım malzemeleri yüklü tırları Suriye’ye uğurladı.

Suriye’de yaşayan ve yardıma muhtaç durumda olan Suriyelilere ulaştırılmak üzere hazırlanan yardım malzemelerini taşıyan tırları uğurlamadan önce bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük, komşu ülke Suriye’de yaşananlara seyirci kalamayacaklarını ifade etti. “İnancımızın ve onurlu tarihimizin gerektirdiği, bu insanlara sahip çıkmaktır” sözleriyle açıklamasını sürdüren Vali Küçük: “Elbette zorluk çekiyoruz ama inancımızın gereği, zorluk çeken kardeşlerimizin yaşadıkları zorlukları paylaşarak bugünleri aşacağız” dedi.

Son günlerde bu konuda yapılan provokasyonlar olduğunu dile getiren Vali Küçük; “Yapılanlar inancımıza aykırı bir durumdur. Düşen insana yardım edeceğiz. Yardımın da bir zorluğu vardır. Bu olaya insanlık şahittir, tarih şahittir, Allah şahittir. Devletimizin ve milletimizin yaptıkları tarihe geçecektir. Her şey düzeldiği zaman hatırlanacak olansa sadece bunlardır. Biz ve Suriye halkı bunları hatırlayacağız” şeklinde konuştu.

İl Müftüsü İhsan Açık, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı uğurlama töreni Müftü Açık tarafından yapılan duanın ardından tırların yola çıkmasıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.