banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Vali Küçük’ten Suriyeli Aileleri Ziyaret


Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Hilvan’da katıldığı iftar programının ardından döndüğü il merkezinde Suriyeli ailelerin kaldığı evleri ziyaret etti. 


Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu tarafından belirlenen evleri ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, evdeki çocuklara oyuncaklar hediye etti. Aile fertleriyle de görüşen Vali Küçük, ziyaret edilen evlere gıda yardımında da bulundu. 


Suriye’de yaşanan karışıklığın bir an önce son bulması dileklerinde bulunan Vali Küçük, “Akan kanın bir an önce durmasını ve evini, topraklarını terk etmek zorunda kalan kardeşlerimizin bir an önce sıla hasretlerinin son bulmasını temenni ediyorum” dedi. 


Ev ziyaretleri sırasında Vali İzzettin Küçük’e Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem de eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.