banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

VALİ KÜÇÜK SÜLEYMANŞAH TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

İlk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Vali Küçük’ü ilçe Kaymakamı Eyüp Fırat karşıladı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Vali Küçük, bir çay bahçesinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Küçük, daha sonra ilçede bulunan sınır kapısını da ziyaret ederek incelemelerden bulundu. İncelemelerinin ardından Suriyeli misafirlerin konakladığı Süleyman Şah Dinlenme Tesislerine geçen Vali Küçük, yetkililerden tesis hakkında bilgi aldı. Tesislerde kalan Suriyelilerle de bir araya gelen Vali İzzettin Küçük, görüşmelerinin ardından tesiste hizmet veren sahra hastanesini inceledi. Hastanede yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra çocukların eğitim gördükleri alanlara geçen Vali Küçük, çocukların aldıkları eğitimler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Farklı sosyal etkinliklerde eğitim alan gençlerin çalışmalarını oldukça beğenen Vali Küçük, tesislerde görev alan personellere de çalışmaları için teşekkür ederek buradan ayrıldı.

Vali İzzettin Küçük’e incelemeleri sırasında Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş’in yanı sıra; Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü ve İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül Eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.