Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_qj2213g7aj4nn54cb2nbjh2kb5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Vali Küçük Köy Korucularıyla İftar Yemeğinde Buluştu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Vali Küçük Köy Korucularıyla İftar Yemeğinde Buluştu


Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Ramazan ayı münasebetiyle Şanlıurfa İL Jandarma Alay Komutanlığının ev sahipliğinde verilen iftar yemeğinde geçici köy korucularıyla bir araya geldi.

İl Jandarma Komutanlığı Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe Vali Küçük’ün yanı sıra İl Jandarma Komutanı Alb. Selman Kömürcü, geçici köy korucuları karargâh ve ilçe Jandarma Komutanlıklarında görevli personel katıldı.

Yenilen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük; koruculuğun bölge için önemine değinerek: “En zor zamanlarda sizler vardınız. Zor zamanlarda yanımızda olan kişiler her zaman en kıymetli kişilerdir. Devlet olarak biz geçmişi asla unutmayız. Beraber büyük mücadeleler verdik, birçok şehit verdik. Allah hepsine rahmet eylesin” dedi.

Türkiye’nin barış ve huzur ortamına girdiğini sözlerine ekleyen Vali Küçük: “Ülkemiz barış ve huzur ortamına giriyor. Şundan emin olun ki her zaman en kıymetlimizsiniz. Geçmiş günleri asla unutamayız. O zor günlerde bizimle, askerimizle, polisimizle omuz omuza oldunuz. En ön safta oldunuz. İleri atıldınız şehit verdiniz bunu unutmamız mümkün değil. Bizim hatıralarımızda her zaman kıymetiniz en yüksek noktadadır” dedi.

İlerleyen dönemlerde karşılaşabilecekleri her türlü sıkıntıda korucuların yanında olacaklarını belirterek konuşmasına son veren Vali İzzettin Küçük, iftar programını düzenleyenlere de teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.