banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Vali Küçük, İlçeleri tanımaya çalışıyor


Ziyaretinin ilk durağı olan Ceylanpınar Kaymakamlığında yetkililerle görüşen Vali Küçük, Kaymakam Musa Sarı’dan ilçe hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık temaslarının ardından ilçeyi dolaşan Vali Küçük vatandaşlarla da bir araya geldi. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla da tanışan Vali Küçük, kendisine gösterilen sıcak ilgiden memnun kaldı. İlçe esnafıyla da görüşen Vali Küçük, işlerinde bol kazanç dileğinde bulunarak; görüştüğü herkesin sıkıntılarını dinledi. Gezisi sırasında karşılaştığı çocuklara oyuncaklar hediye eden Vali Küçük, ne olursa olsun okula devam etmeleri konusunda çocuklara nasihatte bulundu.
İlçedeki vatandaşlarla buluşmasının ardından incelemelerini sürdürmek üzere Ceylanpınar Tarım İşletmesine geçen Vali Küçük, ardından da Ceylanpınar Suriyeli Misafirler Konaklama Tesislerini ziyaret etti. Tesis yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Küçük, tesislerde kalan Suriyelilerle bir araya geldi. Kendilerine ev sahipliği yapan Türkiye’ye teşekkür ettiklerini ifade eden Suriyeli misafirler başta tüm Türkiye olmak üzere Ceylanpınar halkına kendilerine yardım ettikleri için teşekkür ettiklerini belirtti.
Kendilerine teşekkür eden Suriyeli Misafirlere hitap eden Vali Küçük ise, önceliklerinin misafirlerinin sağlığı olduğunu belirterek: “Temennimiz ülkenizdeki huzur sağlandıktan sonra buraya geldiğiniz gibi sizleri sıhhatli bir şekilde uğurlayabilmektir. Burada ne kadar kalırsanız kalın bizim konuğumuzsunuz. Türk devleti de her türlü desteği vererek gereğini yapacaktır” dedi.
Tesisleri de gezen Vali Küçük, kadın ve çocukların eğitim gördüğü alanları ziyaret ederek çocuklara hediyeler dağıttı. Bazı çadırları da ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, ailelerle sohbet ettikten sonra tesislerden ayrıldı.
Vali İzzettin Küçük’e incelemeleri sırasında Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.