banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Uyuşturucu ve kaçak içki operasyonu

  Gaziantep’te son altı gün içerisinde yapılan yol kontrollerinde 4 kilo 870 gram esrar, 80 uyuşturucu hap ele geçirildi, gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. Kaçak içki ve sigara operasyonlarında ise 36 bin 440 paket sigara ile 167 adet muhtelif markalarda gümrük kaçağı viski ele geçirildiği, belirtilen olaylarla ilgili olarak da 12 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Uyuşturucu operasyonu ile ilgili Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Gaziantep çevre yolu 25 Aralık Kavşağı’nda yapılan uygulamada 3 kilo 800 gram kubar esrar maddesi ele geçirildiği bildirildi.

Yine Ünaldı Mahallesi Karayılan Caddesi üzerinde bulunan adrese yapılan operasyonda 80 Adet Captagon uyuşturucu hap ve satışa hazır 29 fişek kubar esrar maddesi ve Bahçelievler Mahallesi İnönü Caddesi Şirehanı önünde yapılan kontrollerde 1 kilo 70 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildiği kaydedildi.

Belirtilen olaylarla ilgili olarak yakalanan 3 şüpheli şahıs haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaçak içki operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı
Açıklamanın devamında, 9 Eylül tarihinde otoban doğu gişelerinde yapılan uygulama neticesinde 167 adet muhtelif markalarda gümrük kaçağı viski ele geçirildiği, olayla ilgili olarak 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındığı, zanlıların haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte gümrük kaçakçılığı suçundan adli mercilere sevk edildiği bilgisine yer verildi.

36 bin 440 paket kaçak sigara ele geçirildi
4 ve 7 Eylül tarihlerinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak sigara satışı yapıldığı öne sürülen bir ev ile işyerine düzenlenen baskında; toplam 36 bin 440 paket sigara ele geçirildiği, olayla ilgisi olduğu belirtilen 10 şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.