banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Messi’ye rakip PTT 1 Ligde Haftanın Hakemleri açıklandı haber Alman İmparatoru

Urfaspor Kulüp Başkanı Yetim’den Gazeteciler Günü mesajı


Başkan Yetim, yayınladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi;

“Hepimizin gözü, kulağı olan, insanlarımıza doğru, gerçek bilgiyi en hızlı şekilde ulaştırmak üzere fedakarca çalışan, gerçekleri araştıran, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu doğru yönlendirme ve bilgilendirmede doğrudan yana görev alan basın mensuplarının toplumda üstlendikleri bu görev çok hassas ve önemlidir.

Halkın haber alma özgürlüğüne katkıda bulunan  tüm basın mensuplarının başarılı bir yıl geçirmesini temenni ediyorum. Ülkemizin her köşesinde özveri ile görevlerini sürdürmeye çalışan değerli basınımıza meslek hayatlarında başarılar diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.