Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_vok7dn56gf285lph941tdsboj4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Urfalı Mücit Sigorta yapacakların hayatını kolaylaştırdı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Urfalı Mücit Sigorta yapacakların hayatını kolaylaştırdı

Acente acente gezmeye son verecek projenin ismi sigortacını BUL Sigorta yaptırmak isteyenlerin sigorta şirketleri arasındaki fiyat farklılığından dolayı acenteleri tek tek geziyorlardı. Uygulamaya geçen bu projeyle artık sigorta yaptırmak isteyen kişiler acentelerin tek çatı altında toplandığı bu siteden fiyatlarını alabilecek ve en uygun fiyat veren acenteden poliçesini yaptırabilecek.
Acenteler ve sigorta müşterilerini buluşturan sitede Türkiye de bir ilk gerçekleştirilmiş olacak Günümüzde hızla gelişen teknoloji, Sigorta sektörüne de çağa ayak uydurma kolaylığı getirmiş, Bu doğrultuda Sigortacinibul.com, sigorta müşterilerini ve sigorta acentelerini bir araya getirecek şekilde kurularak, Türkiye'de bir ilk oldu.
İnternette, çeşitli online satış yapan siteler bulunmasına rağmen, sigorta müşterilerinin "yerinde sigortacılığı" benimsemiş olması bireysel çabaları yeterli derecede desteklenmedi.
Sigortacinibul.com ise, her sigorta müşterisinin kendi bulunduğu il,ilçe veya tüm Türkiye'deki acentelerden "online" fiyat ve yüzyüze müşteri hizmeti desteği alabilmekte.

Sigortacinibul.com Yönetim kurulu başkanı İsa Döğmeci projeyle ilgili bilgiler verdi .Döğmeci Türkiye'de 15.000'i aşkın acenteyi bir araya getirerek sigorta müşterilerine büyük avantaj, kolaylık ve büyük bir güç oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.
Döğmeci “ Sigorta Müşterileri acentelerden aldıkları teklifler ile,serbest tarifelerden dolayı acenteler arası fiyat farklılıklarını çok kolay karşılaştırabilmekte, böylelikle acente acente gezmeden kendisine en uygun sigorta poliçesini satın alabilmektedir.

Sigortacınıbul.com, Çağın koşullarına göre kendini sürekli yenileyerek tüm acente ve sigorta müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vererek yoluna devam etmeyi hedeflemektedir. Sigortacinibul.com bu doğrultuda, Trafik, Kasko, Sağlık, Konut, Yangın, Seyahat, Nakliyat, Ferdi Kaza, Zorunlu Hekim,Hayat, Bireysel Emeklilik ile sigorta sektörünün mevcut ve yeni tüm ürünlerine teklif alınabilecek ve birebir müşteri hizmeti desteği olanağı sağlanabilecek çalışmalar yürütmekte, Tüm Sigorta Acentelerine ve Sigorta Müşterilerimize profesyonel ekibimizle danışmanlık hizmeti sunmaktadır.” Dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.