banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Urfa'da onlarca köy yolu ulaşıma kapandı

 

Bugün öğle saatlerinde Siverek ve Viranşehir bölgelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince açıldı. Geçtiğimiz günlerde meteorolojiden yapılan açıklama neticesinde vatandaşların mağdur olmaması için gerekli önlemleri alan Büyükşehir ekipleri karın etkili olduğu Viranşehir -Karacadağ yolu arasındaki kırsal mahalle yollarını iş makineleriyle kardan temizleyip ulaşıma açtı.

Siverek ilçesinde de iş makineleriyle yolları kardan temizleyip ulaşıma açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan gün boyunca karla mücadele veren Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaşanabilecek kar yağışı dolayısıyla yollarda buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını da sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.