Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_n4eg3qu3h91ri40u1g1b84lo34, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Urfa'da Giydiği Kıyafet Dünya Gündeminde! haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Urfa'da Giydiği Kıyafet Dünya Gündeminde!

İran gazetesi "Erdoğan Osmanlı’yı canlandırmak için Arap kıyafetleri giydi" başlığıyla kullandığı haberinde Türkiye'yi Ortadoğu'yu Osmanlı'ya çevirmek istemekle suçladı.

Haberde "Türk Başbakanı, Türkiye’nin güneydoğusundaki Suriye mülteci kampını ziyaret ederken yeni bir taktik geliştirdi. Mültecilerin karşısına, alışılmışın tersine, resmi kıyafetinin yerine Arap kıyafetleriyle çıktı. Yeni doğum yapan bir mültecinin evini ziyaret ederken üzerinde Suudi Arabistanlı vahabilerin kıyafetleri vardı. Osmanlı’yı canlandırmaya kararlı olan Erdoğan görünüşe göre bu kez Arap giysileri giyme taktiği geliştirdi" denildi.

Kaynak: Rotahaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.