banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Urfa'da Fırınlar denetlendi

 

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde halk sağlığını korumak amacıyla denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Zabıtalar, insani ihtiyaçların karşılandığı işyerlerinin denetiminde hassasiyet gösterirken, ruhsatsız işletmeler, seyyar satıcılar ve kaldırım işgallerine karşıda gerekli çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, beraberinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Bahçelievler Bölgesi'nde denetime çıktı. Ekipler, bölgedeki kasap, unlu mamul ve fırınları denetleyerek yasal zorunlulukların uygulanıp uygulanmadığını tespit etti. Fırınlarda yapılan incelemelerde ekmek gramajlarını ve hijyen şartlarını inceleyen ekipler, unlu mamul işletmecilerine de ürünlerini dışarıya koymamaları konusunda uyardı.

Ekipler, denetim yaptığı bir kasaba ise yasal zorunlulukları yerine getirmediği için cezai işlem uyguladı. Ekipler denetim turlarında 20'yi aşkın fırın ve kasapta denetimlerde bulundu. Haliliye Belediyesi ilçe sınırlarında yer alan tüm işletmelerde denetimlerini tamamlayarak halk sağlığı ve güvenliğini korumayı amaçlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.