Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_on4a1gfc2rta7fhc7tlpu8qsc3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Urfa'da Askeri araç kaza yaptı; 1 Şehit haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Urfa'da Askeri araç kaza yaptı; 1 Şehit


Kobani sınırında görev yaptıkları ve görev dönüşü Siverek Diyarbakır karayolunda kaza yapan askeri araç içerisinde bulunan yaralılardan biri hayatını kaybederken, yaralıların içerisinde durumunun ağır olduğu belirtilen askerlerinde olduğu ifade edildi.

Haber verildiği halde ambulansların olay yerine gelmemesi sebebiyle bir TIR’ın kasasına apar topar alınarak hastaneye yetiştirilmeye çalışılan 18 askeri personelden hayatını kaybedenin henüz kimliği açıklanmazken, bazı yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Siverek Diyarbakır  karayolu 27’inci kilometresinde bu gün saat 18.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasının, konvoy halinde gelen askeri aracın, seyir halinde olan aracın ön lastiğinin patlaması sonucu meydana geldiği belirtildi.

Haber verildiği halde Siverek’ten ambulansların bir türlü gelmediğini ve yaralılar, olay yerinde bulunan bir TIR’ın kasasına yaka paça alınarak Siverek Devlet hastanesine yetiştirmeye çalışılmış, olay sonrası, çoğunluğu Diyarbakır’dan gelen yaklaşık 15 ambulans Siverek girişinde  yaralıları  ambulanslara naklederek hastaneye götürmüşlerdi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.