banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haber Yukarı Koçlu

Urfa, Tükçe olimpiyatına hazır

Şanlıurfa'yı Türkçe Olimpiyatları coşkusu sardı. 18 ülkeden 54 çocuk katılacağı 'gelin tanış olalım' sloganıyla bugün GAP Arena stadında Şarkı, Şiir, Folklor ve özel beceri dalında hünerlerini sergileyecek.

 

Bugün yapılacak Şanlıurfa etabı için tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) tarafından organize edilen etkinliğe yoğun bir katılım bekleniyor

 

Programa Devlet Bakanı Faruk Çelik'in yanı sıra üst düzey bürokratlar katılacak. Tanzanya'dan Romanya'ya, Güney Kore'den Almanya'ya 18 ülkenin çocuğu 'gelin tanış olalım' sloganıyla GAP Arena'da Şarkı, Şiir, Folklor ve özel beceri dalında hünerlerini sergileyecekler.

 

STAD DIŞINA DEV EKRAN KURULACAK

GAP Arena Stadında yapılacak olan Türkçe Olimpiyatlarına yaklaşık 50 bin kişinin katılması bekleniyor. 30 bin kişilik GAP arena stadının yetersiz kalabilme ihtimaline karşılık stadın dışına 24 metrekarelik dev ekran konulacak. Stada girişler üzretsiz olduğu belirtildi.

Şanlıurfa belediyesi de etkinliğe destek verecek, Olimpiyatların yapılacağı GAP Arena stadına ücretsiz yolcu taşıyacak.

Belediye'nin pazar günü saat 20.30'da yapılacak program için 38 otobüs tahsis edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.