banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

Urfa Merkez İlçe Kaymakamlıkların Yerleri Belirlendi


Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şanlıurfa valiliği şu bilgilere yer verdi; “Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasının ardından ardından Valiliğimizce bir Vali Yardımcımız Başkanlığında bir komisyon oluşturulmuş olup, bu komisyon çalışmalarına aylardır devam etmektedir.
Bu kapsamda kurulan yeni ilçelerden Karaköprü Kaymakalığı için Karaköprü’de bulunan Tarım Reformu binasının üst katında, Eyübiye Kaymakamlığımız için Eyübiye’de bulunan Hacıbozanoğlu ve Gazi Teknik Lisesi arasında bulunan Anaokulunu Kaymakamlığa dönüştürmek üzere tadilat çalışmaları devam etmektedir. Haliliye Kaymakamlığı için ise, mevcut Müze Müdürlüğümüzün, Haleplibahçe’de yeni yapılan binasına taşınmasıyla birlikte tadilat çalışmaları burada da önümüzdeki aylarda başlayacaktır. Uzun vadede de Hükümet konakları için yer tahsisleri yapılmaya devam etmektedir.
Ayrıca merkez ilçe belediyeleriyle ilgili olarak da Valiliğimizce kurulan Devir Tasfiye Paylaştırma komisyonu tarafından özel İdare ve mevcut binalardan tahsisler yapılmak üzere çalışmalar yürütülmekte olup bu konuda da alternatifler mevcuttur”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.