banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Haliliye Belediye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Harran Üniversitesi

Urfa Belediyesi'nde EFQM Mükemmellik Modeli Eğitimi

Şanlıurfa Belediyesi’nde EFQM Proje Ekibine, KalDer Ankara Şubesi Genel Sekreteri Aybars Gediz tarafından “EFQM Mükemmellik Modeli Eğitimi” veriliyor.

       Şanlıurfa Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nce El Ruha Oteli’nde organize edilen eğitimde, ulusal kalite ödülü başvuru kitabının hazırlanması için Belediye bünyesinde 20 kişiden oluşturulan EFQM proje ekibine çeşitli eğitimler veriliyor.

     “EFQM Mükemmellik Modeli Kriterleri, EFQM Mükemmellik Modeli Değerlendirme Boyutları, EFQM Mükemmellik Modeli Temel Kavramları” v.b ana başlıkların ele alındığı eğitimlerde EFQM proje ekibi kendi arasında fikir alışverişinde bulunuyor.

     Şanlıurfa Belediyesinin her geçen gün kalite çıtasını yükseltmeye çalıştığını belirten KalDer Ankara Şubesi Genel Sekreteri Aybars GedizDünyada geçerli olan Avrupa Kalite Vakfının işletmelerdeki kuruluşların yönetim kalitesini artırmak amaçlı bir modeli var. Bu modelin Şanlıurfa Belediyesinde uygulanabilmesi için ilgili ekip arkadaşlarımıza çeşitli eğitimler veriyoruz. Bu modelle birlikte hizmet kalitesinin artırılması, vatandaşa daha iyi hizmet verilmesi ve bildiğimiz anlamda yönetim kalitesinin Şanlıurfa Belediyesinde artırılarak tüm paydaşlara yansıtılması hedefleniyor” dedi.

www.balikligol.com

     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.