banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Caner Koca Gömülü Otomobil pazarında büyük sürpriz

Uludere komisyonu kafaları karıştırdı!
İnsan haklarına da siyaset karıştı. Uludere'de 34 köylünün terörist sanılarak öldürülmesiyle ilgili heron görüntüleri önceki gün TBMM İnsan Hakları Komistonu üyelerinin önüne geldi.

Üyeler görüntüleri hep birlikte izledi. Ancak iktidar ve muhalefet partilerinin görüntülerle ilgili açıklaması herkesi şaşırttı. Üyeler gördükleri yerine politik tercihlerini açıklamalarına yansıtınca ortaya farklı farklı açıklamalar yaptılar.

AK PARTİ: GÖRÜNTÜLER NET DEĞİLDİ

AK Partili Üstün, açıklamasında; "insanla hayvan ayrılamıyor. Köylü mü, kaçakçı mı olduklarını söylemek yanlış olur" derken, yine AK Partili komisyon üyesi Dağ, "Kaçakçı mı terörist mi oldukları belli değil. 5 bin metreden çekilmiş görüntü var." diyerek görüntüleri net göremediklerini söyledi.

CHP: KAÇAKÇI OLDUKLARI ÇOK NET GÖRÜNÜYORDU

CHP'li Komisyon üyesi Aygün ise, "Görüntüler sivil kafile olduğunu kanıtlıyor. Kesinlikle örgüt grubu olmadığını anladık." dedi. CHP'li bir diğer komisyon üyesi olan Özdemir ise, " Her karede terör örgütü üyesi olmadıkları, kaçakçı oldukları belliydi. Çok açık ve net" dedi.

MHP'Lİ ÜYE: SİLAH TAŞIYOR OLABİLİRLER

Kmisyonun MHP'li üyesi ise "Sadece bir yükleme görünüyor. Kaçakçılık adıyla silah olabilir. Net görünmüyor" diye konuştu.

Üç partiye mensup komisyon üyelerinin birlikte seyrettikleri aynı görüntülere birbiriyle çelişen bu açıklamaları kafaları iyice karıştırırken, komisyonun hazırlayacağı raporla ilgili de kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.