banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Ülke genelinde yağış beklenmiyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde yağış beklenmiyor. Genellikle az bulutlu ve açık, zamanla iç ve doğu kesimlerin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile Doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgârın genellikle güneyli, Doğu Akdeniz ile zamanla Batı Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava:

Marmara: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, kıyı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Ankara çevrelerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla doğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

 

Bazı illerde hava nasıl olacak?

İstanbul: Az bulutlu ve açık 9/18

Ankara: Az bulutlu ve açık 1/17

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 10/20

Adana: Az bulutlu ve açık 7/23

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 1/18

Batman: Az bulutlu ve açık 1/19

Van: Az bulutlu ve açık -3/8

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.