banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Antalyaspor

Ülke genelinde hava durumu

 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Bartın, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Hatay ve Hakkari ile Adana ve Osmaniye'nin güney, Kastamonu'nun kıyı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Hatay çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile Antalya Körfezi'nde yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Bölgelerimizde hava:

Marmara: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra bölgenin batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra Kuzey Ege kıyılarının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-40 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, Hatay çevreleri ile Adana ve Osmaniye'nin güney ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Hatay çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Antalya Körfezi'nde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinin hafif olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.