Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_8klkmug0dv3iuduvlueq7fqm54, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Uğurlu'da su çilesi VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Uğurlu'da su çilesi VİDEO

Uğurlu Beldesinde Özel idare tarafından getirilen su köyde yeterli miktarda akmadığından beldede komşular arasında kavgalara neden oldu.
Uğurlu Beldesi meclis üyesi İsa Çelik” Bizim suyumuz çok az geliyor Başkana söylüyoruz ben yapamam, gücüm yok, param yok diyor, Vali Beyle görüştüm suyumuzun geleceğin söyledi bekliyoruz. Suyumuz dağ dibinden  Güneşli köyünden geliyor borularla borular kaldırmıyor su tazikli geldiğinde borular patlıyor,   evlerin bir kısmı suyu kullanabiliyor diğer haneler kullanamıyor su yetersiz. Su az geldiğinde köylüler suyu kesiyor bazen de  elektrik trafoları patlıyor. Gelen su az olduğundan köylüler birbirine giriyor. Kavgalar başlıyor, ben su yüzünden komşumla geçen gün kavga ettim. Başkana gidiyorum benim yapacak bir şeyim yok diyor özel idareye git diyor. Başbakan diyor susuz köy, yolsuz köy kalmayacak ama bizim beldemizde su yok dedi”
Köy sakinlerinden Sema Kiraz “Özellikle son birkaç gündür suyumuz hiç gelmiyor, bazen de geceleri suyu bırakıyorlar gece saat 2-3  te bizde bekliyoruz su yüzünden geceleri birbirimizi yiyoruz sürekli kavgalar çıkıyor. Kimisi dinamosunu kapatıyor, kimi vanasını kapatıyor 2-3 yıldır  bu su sorun bu şekilde gidiyor, su yüzünden sürekli buralarda kavga ediliyor. Beldede birkaç evde kuyu suyu var onları kullanıyoruz yada Urfa’dan gidip su getiriyoruz. Su olmadığından çocuklarımız bile hasta hastanede yatıyor. Yanımızdan geçen pis sular var barajın suyu var çocuklar oralarda yüzüyor bazen mikroplu suyu içiyorlar yetkililerden bizim beldenin suyuna bir çare bulsunlar dedi”
Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.