banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Ücretsiz Halk Oyunları Kursu Başlıyor


Halk oyunlarına katılmak isteyen bay, bayan ve çocukların Abdülkadir Karahan Caddesi Öğretmenevi Bitişiğinde bulunan Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi’ne giderek kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Şanlıurfa Belediyesi Konservatuar Birimi tarafından açılan kurs hakkında bilgi veren Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz, “ Bay, bayan ve çocuklar olmak üzere 3 ayrı kategoride başlatılan halk oyunları kursuna, vatandaşlarımız ücretsiz kayıt yaptırabilecekler. Amacımız geleneksel kültürümüz olan yöre oyunlarımızı sevdirmek, yaygınlaştırmak ve gelecek kuşaklara aktarmaktır. Ben tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizi bu kursa davet ediyorum.” dedi.
3 ay sürecek olan halk oyunları kurslarının Hayati Haranı Kadın ve Gençlik Merkezi’nde, Süleymaniye Meslek Edindirme Merkezi’nde ve Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezinde verilmesi bekleniliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.