Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_qp22qnvug35bt0j5p2rqsk66b1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Türkiye askerleri Başika'dan kısmen çekildi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Türkiye askerleri Başika'dan kısmen çekildi

Irak’taki bazı siteler Türkiye askerinin Musul’un Başika bölgesinden çekildiği yönünde iddialarda bulunmuştu. Ancak, Türkiye askerinin yeni bir düzenleme kapsamında Başika’dan kısmen çekildiği askeri varlığının bir bölümünü Irak’ın kuzeyine intikal ettiği öğrenildi.

Bu sabah saatlerinde bölgede hareketlilik yaşandığı ve askerlerin büyük bir bölümünün geri çekilmeye başlandığı gözlendi.

Gece saatlerinde çok sayıda askeri TIR Türkiye'den Kürdistan Bölgesi'ne geçmesinin ardından Başika Kampı’na varan araçlar, daha sonra buradaki işlemlerin ardından Kuzey Irak istikametine doğru yol aldığı belirtildi.

Ayrıca, konvoyun 10-12 askeri araçtan oluştuğu ve burada bulunan bir kısım askerlerin de kamptan ayrıldığı da bildirildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.