banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor

Turizm merkezinde tehlikeli duvar

Şanlıurfamızın en çok turist alan bölgesi Halilurrahman (balıklıgöl) mevkiinde bulunan büyük yolda temeli harabe taşların çökmesi ile her an yıkılmaya yüz tutmuş bu duvarın yıkılmadan ÖNLEM ALINMASI İÇİN uyarıyoruz.

İlgilileri göreve davet ediyoruz. Kimsenin üzerine yıkılmadan, kimsenin canı yanmadan gerekli önlemleri alınmasını istiyoruz. Yıkılıp, yakıldıktan sonra dövünmenin hiçbir anlamı yoktur.
Turistlerin yoğun olduğu ve bu bölgede; Selahattin Eyyubi Cami karşısı, harabe duvarın hemen yanında Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu bulunmakta.
Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu öğrencilerin kullandığı kaldırımının yanı başında ve oyun için  bu duvarlara tırmanmakta ve altında oynamaktadır. Olası bir kazada bir çok öğecinin feci bir kaza yaşayacağı bildirilmekte.
Çevre sakinleri; Turizmin merkezi olan bu bölgede bu çirkin görüntünün ortadan kalkması ve tehlike arz eden duvarın onarılmasını yetkililerden bekliyoruz dediler.
Sorumlu gazetecilik anlayışı ile hareket eden gazetemiz ilgilileri göreve davet ediyor.

 

TAHİR COŞANDAL / YENİURFA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.