banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 7 YARALI

Şanlıurfa'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Kısas beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Abit Ok yönetimindeki 63 VE 962 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen İbrahim A. idaresindeki 63 YC 720 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Abit Ok olay yerinde hayatını kaybederken, aynı otomobilde bulunan Ali O., Hasan O. ve Halil O. ile diğer otomobilde bulunan sürücü İbrahim A., Mehmet A, Meryem E. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Halim O.'un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan olay yerinde hayatını kaybeden Abit O'un cesedi otopsisi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.