banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon Ağaoğlu Özyurtlar Bulut İnşaat

Töre kurbanı Esra, Ağrı'da toğrağa verildi


Ailesinin onay vermemesine rağmen Cihan Kaya ile velenen Esra Kaya Şanlıurfa'da vatani görevini yapan Cihan Kaya ile tanışıp onunla birlikte kaçan Esra E. (21), 7 Mart'ta evlendi, namaz kılarken kardeşi tarafından 6 yerinden bıçaklanması sonucu hayatını kaybetmişti. Esra Kaya'nın cenazesi, otopsi yapıldıktan sonra akşam saatlerinde Ağrı'ya getirildi. Ağrı Devlet Hastanesi'nde cenaze namazı kılınan Kaya, daha sonra eşinin ve akrabalarının omuzlarında Şehir Mezarlığı'na getirildi. Eşinin cenazesini kendi elleri ile toprağa veren Cihan Kaya, gözyaşları içinde eline aldığı kalemle mezar taşına 'Canom' yazdı.

http://balikligol.com/images/news/2066.jpg
Eşinin töreye kurban gittiğini, bunu kabullenmenin çok zor olduğunu belirten Cihan Kaya, "Eşimin yakınlarına sesleniyorum. Neyi temizlediniz? Neyi çözdünüz? Biz kötü bir şey yapmadık. Eşim bu ölümü hak etmedi" dedi.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.