banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Toplu Taşıma araçlarının yoğunluğunu azaltılacak


Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma araçlarının yoğunluğunu yerinde incelemek üzere gittiği Toplama merkezinde,  duraklarda bekleyen vatandaşlarla ve öğrencilerle sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, şehrin farklı noktalarında duraklar ekleyeceklerini ve modernizasyon çalışmalarını başlattıklarını kaydetti.

Başkan Güvenç, güzergâhlarda ihtiyaç duyulan duraklar ile otobüslerde yolcu taşıma kapasitelerini tespit etmek üzere Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma aracına binip vatandaşlarla birlikte yolculuk yaparak incelemelerini sürdürdü. Toplu Taşıma Araçlarını kullanan yolcularla sohbet eden Başkan Güvenç, yolcuların istek ve taleplerini dinleyerek, toplu taşıma ve ulaşımda Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları anlattı.

Otobüs taşımacılığının Belediyenin önemli hizmetlerimizden biri olduğunu belirten Güvenç, sabah yoğunluğunun azaltmak için çalıştıklarını ve üniversiteye giden hatları arttırmayı planladıklarını aktararak, “Öğrenci kardeşlerim beni ziyaretleri sırasında taleplerini söylemişlerdi.  Bunun üzerine burayı ziyaret geldik. Yoğunluktan dolayı yeni 4 tane körüklü otobüs ve 4 tane İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Otobüs alarak; toplamda 18 yeni otobüsü filomuza kattık. Hizmetleri aksatmadan devam etmemiz gerekiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.