banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Topçu Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı hala tartışılıyor-VİDEO

Topçu Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı’nda Şanlıurfa Belediyesi’nce yapılması kararlaştırılan Çevre ve Peyzaj Düzenlemelerine ilişkin projeler, Belediye Encümen Salonu’nda düzenlenen toplantıda, “Projeleri Nasıl Buluyorsunuz” diye STK’lara soruldu.
STK başkanları ve temsilcileri projelerde yer almasını düşündükleri her ayrıntıyı, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu ile paylaştı. Güllüoğlu, STK temsilcilerinin fikirlerini bizzat not alarak, bu fikirlerin proje aşamasında büyük önem taşıdığını söyledi.
Şanlıurfa’da yepyeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Başkan Yardımcısı Güllüoğlu, kentin ortak akıl hareketiyle yönetildiği takdirde birçok konuda istenilen başarıya kısa sürede erişebileceğini vurguladı.
Güllüoğlu, “Kentimizin kimliği olan meydanlarımızda yapılacak alan düzenleme öncesinde konuyu STK’ların gündemine taşıdık. STK başkanlarımız ve temsilcilerinin katıldığı toplantıda, teknik ekibimizde hazır bulundu. Katılımlarından ve katkılarından dolayı STK başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi. 
Toplantının değerlendirmesini yapan TMMOB Şanlıurfa Temsilcisi Murat Tepe  ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Mimar Ferhat Karagözlü toplantının oldukça faydalı geçtiğini belirterek, kentin kimliği olarak kabul edilen meydanların düzenlenmesinde konunun STK’larla tartışılmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Belediye Başkan Yardımcısı Güllüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekteri Uğur Büyükhatipoğlu, Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli, TMMOB Şanlıurfa İl Temsilcisi Murat Tepe, Belediye Meclis Üyeleri Tayfun Şelli, İhsan Şenocak, bazı STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş amirleri, Şanlıurfa Belediyesi İmar Komisyonu Üyeleri, birim amirleri ve çok sayıda tekniker katıldı.
www.balikligol.com

URFA MEYDAN PROJELERİ MASAYA YATIRILDI ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.