banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Temizlik ve Park Bahçe İşçileriyle Kahvaltı


Eyüp Peygamber Makamı Taziye Evi’nde gerçekleştirilen kahvaltıda Eyyübiye Bölgesi’nde yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında karşılıklı fikir alış verişi yapıldı.
Bu tür toplantıları rutin olarak değerlendiren Başkan Fakıbaba, “Genelde iki üç ayda biz zaten bölge bölge bu toplantıları yapıyoruz. Eyyübiye Bölgesi’nde çalışan park bahçe ve temizlik de toplam çalışan 114 arkadaşımız var. Onlarla toplanıp sohbet ettik. Problemlerini dinledik, halkın şikâyetlerini onlara ilettim, hakikatten güzel bir toplantı oldu. Bu toplantıları sık sık yapıyoruz. Hiç olmazsa nerde hataları var onları görebiliyorlar. Tarafımızdan onlara bildirilmiş oluyor. Özellikle çalışmalarından dolayı başta müdür arkadaşlarım olmak üzere bütün emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür  ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.