banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Temizlik ve İlaçlama çalışmaları - VİDEO



Karaköprü Belediyesi, artan hava sıcaklıkları ile birlikte halkın sağlığını ön planda tutarak ilçe genelinde yaptığı temizlik çalışmalarına devam ediyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri her gün gece ve gündüz aralıksız bir şekilde cadde, sokak ve ana arterleri hijyenik bir şekilde temizliyor. Sokak ilaçlama ekipleri ise belli bir program ile tüm mahallelerde haşerelere karşı ilaçlama çalışması yaparak halk sağlığını tehdit eden faktörlerin önüne geçmeyi amaçlıyor. Temizlik görevlileri çöp konteynırlarını boşalttıktan hemen sonra dezenfekte işlemini yaparak hem koku yapmasını hem de bakteri oluşmasını engelliyorlar. Halk sağlığının korunması noktasında gereken hassasiyeti gösteren Karaköprü Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Belediye hizmetlerinin en önemli bölümünü oluşturan ve yaz aylarında ağırlık verilen temizlik ile ilgili çalışmalarda insan sağlığını her şeyin üstünde tutma çabası içerisinde hizmet veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.