banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

TEM Şube Müdürlüğüne Ziyaret

Daha önce Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nu ziyaret eden gençlik merkezi personeli son olarak Tem Şube Bilgilendirme ve Önleme Büro Amirliğini ziyaret etti.
Daha önce “Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek” projesi kapsamında TEM Şube Bilgilendirme ve Önleme Büro Amirliği görevlileri gençlik merkezinde gençlere yönelik seminer düzenlemişti.Ziyarette Gençlik Merkezinde gençlere “Güvenli Gençlik, Güvenli Gelecek” seminerini veren Şube Müdürü Çetin Erdemir’e, Büro Amiri Muhammed Tekin’e ve Polis Memuru Serkan Güven’e teşekkür edilerek plaket takdim edildi.
Konu hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp “Genç nesil bizim için çok önemlidir. Çünkü geleceğin memurları, doktorları, öğretmenleri, valileri olacaklardır. Devletimizi vatanımızıbu gençlere teslim edeceğiz, işte bu yüzden gençler bizim umudumuz, geleceğimizdir. Gençler için çalışırken yalnız olmadığımızı görüyoruz. Valilik olsun,İl Emniyet Müdürlüğü olsun, Milli Eğitim Müdürlüğü olsun hem kendi içlerinde projeler yaparken aynı zaman da bizimle ortak çalışmalara imza atmaktadırlar. Bizde her zaman yanımızda olan bu kurumlara amirleri nezdinde teşekkür ziyaretlerinde bulunmaktayız. Ziyaretlerimizin asıl amacı önümüzdeki dönemde gençler için daha iyi neler yapabiliriz.”  dedi.
TEM Şube Müdürü Çetin ERDEMİR ise açıklamasında “Hepimiz aynı amaç için hareket ediyoruz. Gençlik Merkezinin son yıllarda gençler için yaptıklarını yakından takip ve takdir ediyoruz. Gençler hepimizin geleceğidir, onların insanlığa faydalı bir birey olmaları için her zaman Gençlik Merkezinin yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Böyle düşünüp bizleri ziyaret ettikleri için tüm ekibim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.