banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Taşlı sopalı kavga; 6 yaralı 5 gözlatı

Şanlıurfa’da karı koca arasında çıkan anlaşmazsızlık sonucu her iki tarafın ailesi arafında taşlı sopalı kavga çıktı.Çıkan kavgada 6 kişi yaralanırken olaya karışan 5 kişi polis tarafından göz altına alındı.
Olay akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın  top dağı mahallesinde meydana geldi.

Görgü tanıklarının iddialarına göre M.İ.,eşi Z.İ.’yi evde sebebi belirlemeyen bir nedenden dolayı dövmeye başladı.Bir süre darp edilen kadın sinir ile telefona sarıldı.Ailesine bu durumu haberdar eden Z.İ.’nin ağabeyleri ve babası olayın yaşandığı yere geldi.


Eve gelen Z.İ.’nin ailesi kızlarının halini görünce kocası M.İ.yi darp etti.Olayın büyümesi üzerine çıkan taşlı sopalı kavgada 6 kişi yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri ile çevre hastanelere sevk edildi.Gerginliğin yatışmasıyla polis olaya karıştığı belirlenen 5 kişiyi göz altına aldı.
Olay ile ilgili ise soruşturma başlatıldı.

M. Said Çiçek / Urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.