banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

TAŞKIRAN AİLESİ YENİ EVLERİNE KAVUŞTU


Ziyaettin Akbulut İlköğretim Okulu, öğrencileri, velileri ve hayırseverlerin desteği ile evleri sıfır eşyalarla dayayıp döşeyerek Van’dan gelen ailelere Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin katılımıyla teslim edildi.



Esentepe Mahallesinde 6 kişilik Taşkıran ailesi için kiralanan evin anahtar teslimine Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Ziyaettin Akbulut İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Karadağ, Okul Aile Birliği Başkanı Ercan Aksoy, Öğretmenlere ve velilere katıldı.





Evin anahtarını Hıdır Taşkıran’ a teslim eden Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin burada yaptığı konuşmada “ öncelikle Ziyaettin Akbulut İlköğretim Okulu müdürümüze Okul Aile Birliği Başkanımıza, Öğretmenlerimize ve hayırsever velilerimize gerçekten en kalbi duygularımla teşekkür etmek istiyorum. Van’dan İlimize intikal eden depremzedelerimizin üzüntülerine bir namzede olsun böylesi bir ortamı hazırlayarak onlara ev Sıcaklığını hissettiren ve şu güzelliği yaşattığı için ne kadar teşekkür etsek azdır diye düşünüyorum. İnşallah ağız tadı ile burada oturursunuz. Ben bu evin anahtarını Aile reisi olan Hıdır Taşkıran teslim ediyorum dedi.





Daha sonra depremzede taşkıran ailesi birlikte Ziyaettin Akbulut İlköğretim Okulunca kiralanan yeni evi gezen Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin “Taşkıran ailesinin bir ihtiyacı olup olmadığını sordu.



Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin Taşkıran Ailesinin tüm ihtiyaçları Ziyaettin Akbulut İlköğretim Okulunca karşılanacaktır talimatını Okul Müdürü Muzaffer Karadağ’ a iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.