banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu

Tarsus'taki cinayet olayında 6 kişi gözaltına alındı

MERSİN- Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen cinayet olayında 6 kişi polis tarafından yapılan çalışma sonucu, suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Kırklarsırtı Mahallesi Yüzbaşı Yaşar Caddesi İncirli Kuyu yolu üzerinde dün gece meydana gelen olayda Ahmet Keller (31), tabancayla olay yerinde yaşamını yitirmiş, arkadaşı Ramazan Eriş (24) ise av tüfeğiyle yaralanmıştı.


 

Olay yerine gelen polis ekipleri, Ahmet Keller’in öldürüldüğü yerde yaptığı incelemenin ardından, zanlıların yakalanması için çalışma başlatmıştı.


 

Şüpheliler üzerinde çalışma yapan Tarsus polisi sabaha karşı yaptığı baskınlarda, olayla ilgisi olan 6 kişi yakalandı. Olayda kullanılan 1adet tabanca ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi.


 

Gözaltın alınan şüpheli 6 kişinin polisteki sorgusunun sürdüğü belirtildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.