Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_uusem3na3sjqq464h5pdl31225, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Tarsus'ta serinlemek için kanala giren genç boğuldu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Tarsus'ta serinlemek için kanala giren genç boğuldu

Tarsus’ta serinlemek için sulama kanalına giren 16 yaşındaki genç suda boğularak hayatını kaybetti.


Alınan bilgiye göre Tarsus Bağlar Mahallesi, Perşembe Pazarı önünden geçmekte olan DSİ sulama kanalına serinlemek için giren 16 yaşındaki Ramazan Kayışkıran, yüksek seviyede akan su içerisinde kayboldu.

 

Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri ve sevk edilirdi.


Vatandaşların da katıldığı arama çalışmalarının sonunda,  Ramazan Kayışkıran’ın cansız bedeni,  suya girdiği noktadan 250 metre uzaklıkta bulunarak, sudan çıkarıldı.

 

112 acil sağlık ekiplerinin müdahale etmesine rağmen talihsiz genç yaşama döndürülemezken, ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.
 


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.