banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

ŞUTİM'in artık zabıtası var
çağdaş alt yapısıyla, vatandaşın rahatlıkla alışveriş yapabileceği sosyal tesisleriyle hizmet veren ŞUTİM’de Hal Zabıta Amirliği oluşturuldu.



Antalya, Mersin, Adana, ve Hatay gibi daha birçok ilden günde onlarca TIR’ın ürün taşıdığı Şanlıurfa Ticaret Merkezi’nde (ŞUTİM) oluşturulan Hal Pazarı Zabıtası çalışmalarına hızlı başladı. Yaklaşık 15 gün önce Şanlıurfa Belediyesi tarafından oluşturulan Hal Zabıtası, denetimlerini ve kontrollerini titiz bir şekilde sürdürüyor. ŞUTİM’ de faaliyet gösteren 192 adet tahsisli komisyoncunun yanı sıra 2adet lokanta, 2adet pide fırını, 2 adet pastane, 1 adet çay Ocağı, 2 adet büfenin denetimlerini sürdüren Hal Zabıtası, 2 komiser ve 12 zabıta memurundan oluşuyor.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.