banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

ŞUSKİ Eski borçları yapılandırıyor

ŞUSKİ'den yapılan yazlı açıklamada,Karakoyun İş merkezinde bulunan ŞUSKİ Veznelerine müracaat edilmesi halinde 30 NİSAN 2014 tarihi öncesi borçların yeniden yapılandırılacaktır denildi.

İŞTE O AÇIKLAMA;

Kıymetli Abonelerimiz, 6552 Sayılı İş Kanunu İle Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması İle Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun 11 EYLÜL 2014 tarihinde yürürlüğe girmiştir.
Bu Kanun ile abonelerimize kaçırılmaması gereken pek çok imkân sağlanmıştır. Bunlardan en önemlisi borçlu abonelere getirilen ve borçların yeniden yapılandırılmasına imkân veren düzenlemedir.
Karakoyun İş merkezinde bulunan ŞUSKİ Veznelerine müracaat edilmesi halinde 30 NİSAN 2014 tarihi öncesi borçlarınız yeniden yapılandırılacaktır. Dilerseniz yapılandırılmış borcunuzu 36 ayda 18 taksite kadar ödeyebilirsiniz. Yapılandırmaya müracaat edilmesi ve taksitlerin düzenli ödenmesi halinde herhangi bir haciz işlemi ile karşılaşılmayacaktır.
Yapılandırmadan yararlanılması halinde varsa hesaplanan gecikme cezası ve zamların yerine, ilgili dönemlerde geçerli olan TEFE/TÜFE/Yİ-ÜFE aylık değişim oranları uygulanacaktır. Bu şekilde hesaplanan borcunuzu peşin ödeyebileceğiniz gibi ikişer aylık dönemler itibariyle 6, 9, 12 ve 18 eşit taksitte de ödeyebilirsiniz.
Taksit ödeme seçeneğini tercih ettiğinizde borcunuza, 6 eşit taksit (12 ay) için 1,05 ilave, 9 eşit taksit (18 ay) için 1,07 ilave, 12 eşit taksit (24 ay) için 1,10 ilave ve 18 eşit taksit (36 ay) için 1,15 ilave edilecektir. Yapılandırılan borçların peşin veya taksitli olarak ödenmesi mümkündür.
Birikmiş borçların yapılandırılmasına yönelik büyük bir imkân sunan ve abone lehine pek çok uygulama getiren söz konusu düzenlemeden faydalanmanız menfaatinize olacaktır.
Kanunun getirdiği bu imkânlardan yararlanmak için son başvuru süresinin 01 ARALIK 2014 tarihi mesai saati bitimi olduğunu hatırlatır, kamuoyuna önemle duyururuz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.