banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Suruç’ta PKK’li oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı

Suruç’ta 5 ayrı adrese eş zamanlı yapılan baskınlarda PKK’li oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Yapılan baskınlarda uzun namlulu silah ele geçirildiği bildirildi.

Şanlıurfa Emniyetinden yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 05.00 sıralarında PKK’li oldukları belirtilen kişilere yönelik 5 ayrı adrese eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Baskınlarda eylem hazırlığı içerisinde oldukları ileri sürülen H.S., İ.H.Ç. ve M.B. yakalanarak gözaltına alındı.

Açıklamanın devamında: “Yapılan ev aramalarında; 1 adet AK 47 Kaleşnikof marka uzun namlulu tüfek ve bu silaha ait 1 adet şarjör ile 277 adet fişek, 1 Adet ruhsatsız 9 mm tabanca ve bu tabancaya ait 1 şarjör ile 31 adet mermi, 1 adet Kral 505 Magnum ibareli kurusıkı tabanca ve çok sayıda örgütsel dokümanlar ele geçirilmiştir.” denildi.

Gözaltına alınan kişiler hakkında adli soruşturmanın devam ettiği belirtildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.