banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Suruç sınırında yardıma giden Bakanlara taşlı saldırı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Mürşit Pınar beldesinde IŞİD saldırılarından kaçarak Türkiye’ye sığınanları ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Gıda ve Tarım Bakanı Mehdi Eker, incelemeleri sırasında bir grubun taşlı saldırısına uğradı.

Sınır kapısına incelemelerde bulunan Bakanların, burada Kızılay yetkilileri ile görüşüp bilgi aldığı, halkla görüşmek için sokaklara indiği sırada ise bir gurubun sözlü ve taşlı saldırılara uğradığı belirtildi.  Bakanların daha sonra Suruç ilçesine geçtiği bildirildi.

  Saldırı sonrası beldede geniş güvenlik önlemleri alındı. Sınırbölgesinde Van, Şırnak ve Mardin Belediye araçlarının bölgede bulunması dikkatlerden kaçmadı.

(İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.