banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Suruç Kaymakamı İlçe İdare Şube Amirleriyle Toplandı


Suruç Kaymakamlığı toplantı salonunda toplanan İlçe İdare Şube Amirleriyle ilçedeki mevcut durumu değerlendiren Kaymakam Çiftçi kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekerek bütün kurumların ortak başarısı İlçenin başarısı olacağını söyledi.

İlçe idare şube başkanlarının da fikirlerini paylaştığı toplantıda Kaymakam Abdullah Çiftçi, Kurumlar arası koordinasyonun sağlanarak ilçede yapılacak hizmetlerin güçlü temeller üzerine inşa edilmesi gerektiğini belirtti. Kaymakam Çiftçi “Kurum amirlerinin birbirini tanıması, ikili ilişkilerde oluşacak samimiyetin kurumsal açıdan yapılacak işlere yansıtılarak kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilerek hizmet üretip, Vatandaşlara karşı devletin sıcak yüzünü gösterme sorumluluğunda hareket etmesi gerekiyor. Kurumlar vatandaşlara hizmet etmek için oluşturulmuş yapılardır, bu anlayışla çalışma planı oluşturulup hizmet yapılırsa bütün problemlerin üstesinden gelinir. Bu anlamda kurum amirlerinin hassas davranarak personelleri ile birlikte kapımıza gelen her vatandaşa kaliteli hizmet üretmek için gayret sarf etmelidir.”Dedi.

İlçede kurumlar arası koordinasyon sağlanması açısından periyodik bir şekilde toplanmanın önemli olduğu görüşü ön plana çıkarken Kaymakam Çiftçi zaman zaman bu tür toplantılarda bir araya gelerek çalışma planının sürekli gözden geçirileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.