banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Suriye'ye yardımlar devam ediyor


Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Sivil Toplum kuruluşlarının oluşturduğu İnsani Yardım Platformu,  hazırlanan yardım TIR’larını Suriye’ye gönderiyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa İnsani Yardım Platform Başkan Yardımcısı Adil Saraç, “2013’te başlayan Suriye iç savaş nedeni ile kanla, ateşle, ölümle, yalnızlıkla, göçle, sınanan mazlum ve mağdur Suriye halkına yardımlarımız devam etmektedir. Bu yardımlar Şanlıurfa’nın ve Müslüman halkın himmeti ile sağlanıyor. Şu ana kadar 175 TIR sınır ötesine 252 TIR da Şanlıurfa içine yardım sağlandı.” ifadelerini kullandı.

Yardım için bir arada olduklarını söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise, “Bugün yardım TIR'ları Reyhanlı üzerinden Halep tarafına gönderilecek. Dolayısıyla Suriye’de yardım etmediğimiz yer kalmayacak. Bugün de İnsani Yardım Platformunun topladığı yardımlar Reyhanlı üzerinden belediyemizin tuttuğu araçlarla gönderilecektir.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.