banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

Suriyeli beş kişi Suruç'a saldırdı
İşte o açıklama; "27 Nisan 2012 günü, saat:23.30 sıralarında, Suruç ilçesi Aşağı Oylum köyü Dikmetaş mezrası mevkiinde, Suriye’den ülkemize geçmeye çalışan 5 sivil şahsın mayınlı saha içerisine geçtiği tespit edilmiştir.



Daha sonra Hudut Karakolu’ndan yapılan ikaza karşın 5 şahıstan 4’ü Suriye tarafına kaçmış bir şahıs ise Türkiye tarafına geçmiştir. Bu esnada Türkiye Sınırının 300 – 400 metre içerisinde bulunan Dikmetaş Mahallesi civarında karşı yönden silah sesleri duyulmuştur.



Kaçan şahıslara dur ikazında bulunulmuş, fakat mayınlı saha içerisindeki şahısların Suriye istikametine doğru uzaklaştığı görülmüştür. Olaydan yaklaşık bir saat sonra Türkiye tarafına kaçan M.A isimli şahsın dizlerinden yaralanma nedeniyle Suruç Devlet Hastanesi’ne götürüldüğü bilgisi alınmıştır ve yaralanan vatandaşımızın hayati tehlikesi bulunmayıp, sevk edildiği Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi sürdürülmektedir.



Konuyla ilgili olarak Suruç Cumhuriyet Başsavcılığınca gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmıştır" denildi. 
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.