banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Mardin Haliliye

Sur'dan geldiği belirtilen kurşun, bir kişiyi daha yaraladı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bir kadın evden çıktığı esnada, sokağa çıkma yasağının ve çatışmaların devam ettiği Sur ilçesinden geldiği belirtilen bir kurşunun kendisine isabet etmesi sonucunda yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, G. Y. isimli kadın, sabah saatlerinde işe gitmek üzere evden çıktığı sırada kendisine bir kurşun isabet etti. Çevredekilerin yardımıyla Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kadına isabet eden kurşunun, sokağa çıkma yasağının 38 gündür devam ettiği Sur ilçesindeki çatışmalardan geldiği tahmin edilirken, daha öncede birçok kişi Sur'dan gelen kurşunların kendilerine isabet etmesiyle yaralanmıştı.

Sur’dan gelen kurşun bir gözünden etti

Ötü yandan geçtiğimiz çarşamba günü uyandıktan sonra pencerenin önüne çıkarak kar yağışını izleyen Mevlüde Ketani isimli bir öğretmen ise aldığı kurşun darbesiyle ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede bir gözünü kaybetmişti.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ketani'nin Dicle Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü Yoğun Bakım Ünitesindeki tedavisine devam ediliyor. (M. Sıddık Bilge – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.