Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_9692hh601tm0tkli68113qjkp2, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Sur'dan atılan havan topu eve isabet etti (GÜNCELLENDİ) haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Sur'dan atılan havan topu eve isabet etti (GÜNCELLENDİ)

Çatışmaların devam ettiği Sur ilçesinde saat 13.00 sıralarında atılan ve henüz ne mermisi olduğu öğrenilemeyen mermi, yasağın olmadığı büyük postane yakınlarındaki İskender Paşa Mahallesi Küçükakar sokakta bir eve isabet etti.

Merminin isabet ettiği Roket isabet eden evin hanımı Alpaydın kahvaltı yaptığı esnada olay yerinde feci bir şekilde can verirken, 16 yaşındaki oğlunun da bulunduğu 4 kişi de yaralandı. Yaralılar vatandaşların yardımıyla olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edildi.

Olayda ölen kadının cenazesi, otopsi yapılmak üzere morga götürülürken eve akın eden ailenin yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

Hayatını kaybeden Melek Alpaydın’ın 2 hafta öncesine kadar Dört Ayaklı Minarenin yakınındaki bir evde oturduğu ancak çatışmalar nedeniyle ailesi ile beraber İskenderpaşa Mahallesi’ndeki iki katlı evde yaşamaya başladığı öğrenildi.

Alpaydın ailesinin sofrada yemek yediği esnada gerçekleşen ve bir kişinin ölümüne 4 kişinin yaralanmasına neden olan olayla ilgili olarak merminin nereden ve kimler tarafından atıldığı öğrenilemedi. Olay sonrası polis ile PKK’li gruplar arasında şiddetli çatışmalar çıktı.   (M. Sıddık Bilge/Yunus Sırat - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Warning: Unknown: open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_9692hh601tm0tkli68113qjkp2, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/lsphp/session/lsphp70) in Unknown on line 0