banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Suç Şebekesine Darbe: 26 kişi Gözaltında

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 26 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Mali Suçlar Büro Amirliği il genelinde operasyon gerçekleştirdi. Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde kaçakçılara yönelik yapılan operasyonlarda 23 kişi gözaltına alınırken 3 yüz 71 bin 150 paket gümrük kaçağı sigara, gümrük kaçakçılığında kullanılan bir araç,  4 yüz 33 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda ise 3 kişi gözaltına alındı. Şanlıurfa- Mardin Karayolu’nda M.C. şahsın sürücülüğünü yaptığı 33…17 plakalı araçta yapılan aramada 15 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında araç sürücüsü M.C., C.T., E.G. isimli şahıslar da gözaltına alındı. Operasyon çerçevesinde gözaltına alınan 26 kişi   sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.


GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.