banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

STK'lardan Ankara çıkarması

 

Şanlıurfa’da sivil toplum kuruluşları 120 imza ile Ankara’daki yetkililere Şanlıurfa’nın sorunlarını ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili kanaatlerini bildirdiler. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa  Hemofililer dernek Başkanı Ali Yıldırım “Bizler Ankara’ya herhangi bir aday adayını desteklemek adına gelmedik. Burada kimsenin ismini de lanse etmedik. Buraya Sivil toplum kuruluşu hassasiyeti ile Şanlıurfa’mızın yararına olacak konuları görüşmek için geldik” dedi. Ayrıca konu hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun şöyle konuştu “Bizle 120 tane Sivil toplum kuruluşu olarak yaklaşık 2 ay içerisinde her kes kendi temsil ettiği bölgesi ve kendi kitlesinin arasında yaptığı araştırma sonucunda ortaya çıkan neticeyi önceki Salı günü Ankara’da gurup toplantısında Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a , Sayın Numan Kurtulmuş’a, Sayın Menderes Türel’e, Sayın Ekrem Erdem’e Sayın Haluk İpek’e, Sayın Bakanımız Faruk Çelik’e, Sayın Nurettin Nebati’ye, Bazı Şanlıurfa Milletvekillerimize ve daha pek çok üst düzey yöneticilere ilettik. 120 tane imzanın içinde Esnaf Odaları temsilcileri, Sendikalar, Dernekler, Mahalle muhtarları, Köy muhtarları, Spor kulüpleri temsilcileri vs. her kesimden oluştu. Özellikle Tokinin üyelerimize Maşukta yapacağı 1000 konut ve diğer dernekler toplam yapılacak olan 3000 tane konutun bir an önce tamamlanması ve düşük fiyat çıkarılması konusunda, sık sık kesilen Elektrik sorunumuzu, Su arıtmanın yanında yapılması düşünülen Şehir Hastanesinin temeli ne zaman atılacak ve Büyük şehir Belediyesi hakkındaki görüş ve kanaatlerimizi yetkililere ilettik. 3 gün boyunca süren görüşmelerimiz çok olumlu geçti. İmza sahipleri bizleri temsilci olarak gönderdi. Biz her hangi bir adayı desteklemek için kimsenin adına Ankara’ya gitmedik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.