banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Haliliye Emir Preldzic 4

STANDARTLARI BÜYÜKŞEHİR'LE YÜKSELİYOR

İlçe merkezinde ve kırsal alanlarda bulunan en ücra köşedeki köy yollarında çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki yol standartlarını yükseltiyor.

Bu kapsamda Şehit Nusretbey-Sınırören-Erler-Dalca-İncidere-Damlalı, Göklü-Yukarı Beğdeş-Tepecik-Kardeşler, Kardeşler-Keçili-Buket-Tatlıkuyu ile Keçili-Ayyıldız-Oymaklı-Şen-Zenginova- Oğulcuk olmak üzere birçok kırsal mahalle yolunda 38 kilometrelik 1. Kat asfalt yapan Büyükşehir ekipleri, 2015 yılı sonunda ise 95 kilometrelik kısımda 1 ve 2. Kat asfalt yaparak toplamda 133 kilometrelik yolu asfaltla tamamlamayı hedefliyor.

AKÇAKALELİLER YOL YAPIM ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

Akçakale kırsalında yollarının eskiden çamur ve tozdan geçilemeyecek halde olduğunu belirten bölge sakinleri, yolların standartının her geçen gün yükseldiğini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkan Av. Nihat Çitfçi’ye ve emeği geçen herkese teşekkür eden Akçakaleliler, çalışmalardan dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

Öte yandan Aşağı Deren-Yalıntaş Mahalleleri arasındaki yolda sıkıştırma çalışmasına devam eden Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Akçakale Akbilek yolu ve Şahinler Mahalle yolunda yama çalışması yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.